Miksi kyllä?

Edellisessä blogi kirjoituksessa ”Miksi ei?” mietittiin; miksi meidän tulisi liikkua ja miksi emme suo itsellemme mahdollisuutta hyvistä terveysvaikutuksista tai toimintakyvyn ylläpitämisestä.

 

Päätimme koota HealthExillä kävijöiden mietteitä siitä; 
Miksi he ovat päättäneet alkaa terveysliikkumaan HealthExillä.

”Olin käynyt monet kuntosalit ennen tätä. Tämä on kiva, kun on hiljaista ja painot ei hakkaa rautaa vasten.”

”Olin henkisesti ja fyysisesti väsynyt. Ystäväni minut saatteli tänne tutustumaan, siitä se lähti. Enkä ole päivääkään katunut. Kiitos kuuluu ystävälleni ja HealthExin henkilökunnalle!”

”Helppo tulla paikanpäälle. Saa voimaa, virkeyttä ja intoa päivään sekä rytmittää myös päivän.”

”Vuosia, vuosia sitten todettiin niskassa kulumat ja selkä vaivasi yhtenään. Lääkärini kehotti pitämään lihakset kunnossa. Selkä ei ole enää kovin vaivannut.”

”Sijaitsee hyvällä paikalla, miellyttävä henkilökunta ja sopiva kuntoiluohjelma.”

”Tämä tekee henkisesti ja fyysisesti hyvää sekä on hieno tapahtuma.”

 

Nämä ihmiset ovat tehneet elämänsä yhden parhaimmista päätöksistä ja alkaneet huolehtimaan omasta terveydestään terveysliikunnan kautta. Monet ovat saaneet merkittäviä terveysvaikutuksia, kuten diabeetikko-asiakkaamme on saanut veren sokeriarvoja madallettua sen verran, että hän on voinut jättäytyä tablettimuotoisesta hoidosta kokonaan pois. Hän pitää verensokeriarvonsa viitearvoilla terveysliikunnan ja oikeaoppisen ravinnon avulla.

​Asiakkainamme on monia sairauksia ja tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja omaavia. Heitä kaikkia yhdistää halu vaikuttaa omaan terveyteensä. Näitä menestys tarinoita on monia, joten eiköhän lähdetä HealthExille kuuntelemaan ja jakamaan omia kokemuksia terveysliikunnasta että elämästä. Koskaan ei ole liikaa elämän viisauksia jaettavaksi.

 

 

" HELPPOA, HAUSKAA JA TEHOKASTA! "

Syksyisin terveisin HealthExin henkilökunta

 

Vanhempi blogi julkaisu               Uudempi blogi julkaisu

 

HealthEx terveysliikunta - Matala kynnys - Helppoa - Hauskaa - Tehokasta - 2 x 30min / viikko riittää