HealthEx terveysliikuntakonsepti

 

HealthEx terveysliikuntakonsepti perustuu vaihtuvaan kolmivaiheiseen patentoituun harjoitusmenetelmään, jossa jokaisen jakson kesto on noin yksi kuukausi (4 viikkoa). 

  1. Aerobinenjakso

Tavoitteena on totuttaa lihakset terapeuttiseen harjoitteluun ja kehittää sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Aloitus tapahtuu pienillä vastuksilla. Toistoja tässä jaksossa tehdään jokaisessa laitteessa 22. Kun vastukset tuntuvat liian kevyiltä, toistoja tulee tehdä vähintään 2 ylimääräistä, jolloin järjestelmä lisää vastusta automaattisesti yhden kilon (1kg) verran.

  1. Lihaskuntojakso

Tavoitteena on parantaa lihaskestävyyttä ja lihaskuntoa. Tässä jaksossa toistoja tehdään 15/laite. Kun vastukset tuntuvat liian kevyiltä, toistoja tulee tehdä vähintään 2 ylimääräistä, jolloin järjestelmä lisää vastusta seuraavalla kerralla automaattisesti yhden kilon (1kg) verran.

  1. Voimajakso

Jakson tavoitteena on parantaa lihasvoimaa. Tässä jaksossa toistoja tehdään 10/laite. Kun vastukset tuntuvat liian kevyiltä, toistoja tulee tehdä vähintään 2 ylimääräistä, niin järjestelmä lisää vastusta seuraavalla kerralla yhden kilon (1kg) verran.

Kaikki ohjelmat sisältävät lämmittelyn, vastusharjoittelun ja venyttelyt. 

Harjoittelusi edistymistä ja terveysarvojasi seurataan säännöllisesti biometrisillä mittauksilla.

Lue HealthEx terveysliikunnan vaikutuksista.

 

HealthEx Fysio

HealthEx Fysio kuntouttaa ja ennalta ehkäisee (mm. pitkään jatkuneet kiputilat, niska, hartiat, olka, selkä, alaraajat, sydänsairaudet, diabetes, lihavuus, vammojen jälkitilat …).

Yksilöllinen fysioterapia, nivelten mobilisoinnit, hieronta (toimipistekohtaiset).

Ryhmäkuntoutus (olka, ranka, alaraajat, sydän, diabetes, jne.) (toimipistekohtaiset).

Tutustu edullisiin pitkäaikaiskuntoutus paketteihimme –tehokasta hoitoa vaivoihisi ammattitaidolla.

HealthEx terveysliikunta - Matala kynnys - Helppoa - Hauskaa - Tehokasta - 2 x 30min / viikko riittää