Hyvät tärkeät asiakkaamme!

 

H & F Admin Corporation Oy pitää avoinna kaikki HealthExin terveysliikuntapisteensä. Päätökseen on vaikuttanut Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n ohjeistukseen, joka perustuu THL:n ja Suomen hallituksen antamiin ohjeisiin.

 

HealthExin kaikki kolme toimipistettä pitävät ovensa auki ja palvelunsa käynnissä tiettyjä, maan hallituksen antamia ohjeistuksia, mukaillen:

Taloudellisesti vaikea tilanne vaikuttaa myös voimakkaasti liikunnan- ja terveydenasiantuntijana toimivan henkilöstömme työn jatkuvuuteen ja toivommekin jäseniltämme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä koronaviruksesta johtuvasta tilanteesta ylipääsemiseksi. Riskiryhmään kuuluva voi ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä henkilökuntaan mahdollista portaittaista hyvitystä varten, mutta toivomme, että osaltanne tuette HealthExin toiminnan jatkumista ilman hyvityksen hakemista.

Tässä tilanteessa me pienet liikunta-alan yritykset toivomme täydestä sydämestämme, että te jäsenet pysytte mukanamme myös tämän vaikean ajan yli. Lämmin kiitos ymmärryksestänne, tuestanne ja kannustuksistanne, joita olemme teiltä saaneet.

 

Pidetään huolta toisistamme ja pyritään pysymään terveinä!

Seuraamme aktiivisesti Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n ja Suomen hallituksen ohjeita ja toimimme jatkossakin niiden mukaan.
 
Suosittelemme asioimaan asiakaspalvelumme kanssa toimipisteiden mukaan. Henkilökunnan palveluajat löytyvät linkkien kautta.

HealthEx Oulu, 050 – 470 6974
HealthEx Rovaniemi 050 – 470 7137
HealthEx Joensuu 050 – 470 7371

HealthEx terveysliikunta - Matala kynnys - Helppoa - Hauskaa - Tehokasta - 2 x 30min / viikko riittää